LOCKERS

Configureer de locker naar jouw behoefte, modulair systeem,
4 formaten, eigen productielijn

24/7

De Cubee pakjesautomaten hebben uitgebreide openingstijden (tot 24/7).
De exacte openigstijden van jouw Cubee vind je terug bij de check-out van elke deelnemende webshop.

BUITEN- EN BINNENLOCATIE

De Cubee pakjesautomaten zijn beschikbaar in 2 materialen: staal voor de buitenautomaten en IPL voor de binnenautomaten.

MODULAIR SYSTEEM

De Cubee pakjesautomaat kan samengesteld worden volgens de behoefte van de locatie. Vanaf de centrale operatiezuil kan de automaat zowel links als rechts worden uitgebreid. Dit dankzij een modulair systeem. De lockers zelf zijn in 4 verschillende formaten beschikbaar: small, medium, large en extra large.

OP MAAT

De Cubee pakjesautomaten worden samengesteld uit afzonderlijke modules. De samenstelling van de verschillende modules én de grootte van de afzonderlijke lockers kunnen dus door de locatiepartner mee bepaald worden. Voor de Universiteit Gent installeerde Cubee een pakjesautomaat van meer dan 7 meter, bestaande uit 103 lockers.

Verder biedt Cubee de mogelijkheid de pakjesautomaat van een co-branding bestickering te voorzien. Zoals in de onderstaande voorbeelden bij onze partners Lloyds Pharma en Brantano

Optioneel kan ook een betaalterminal worden toegevoegd.

De Cubee pakjesautomaten zijn ook beschikbaar gekoeld. Onze Nederlandse collega's installeerden ze bijvoorbeeld op het hoofdkwartier van Coop in Velp.

Geïnteresseerd? Vraag meer info via het contactformulier.